Bliv medlem

Persondatapolitik for Støtteforeningen til bevarelse af Vesthimmerlands sygehus i Farsø.


Denne politik beskriver, hvilke personoplysninger, vi indsamler om besøgende på foreningens  hjemmeside, hvor det via en formular er muligt at indmelde sig i foreningen.


Har du spørgsmål til foreningens persondatapolitik, kan du rette henvendelse til formand Lars Andresen på:     holmandresen@mail.dk


I forbindelse med indmeldelse i foreningen via formular på hjemmesiden, indhenter vi oplysninger om navn, adresse, telefonnummer og mail. Disse oplysninger bruges til at kontakte medlemmerne i forbindelse med opkrævning af kontingent eller, hvis der udsendes information med relevans for medlemmerne.


Foreningen indhenter ikke personfølsomme oplysninger som personnummer, helbredsoplysninger, religion seksuel orientering og lignende.


Ved udmeldelse af foreningen sletter vi alle oplysninger om et medlem. Hvis et medlem i øvrigt ønsker oplysninger slettet, kan vedkommende rette henvendelse til bestyrelsen, som vil sørge for, at oplysningerne slettes.


Når vi anvender billeder på hjemmesiden, bruges de kun efter forudgående aftale med personer på billedet, hvis de er i en situation, der nødvendiggør dette. Gruppebilleder og billeder fra offentlige arrangementer anvendes uden at indhente tilladelse. Ønsker en person et billede slettet, vil det blive fjernet fra hjemmesiden.